El laboratori d’Aigües de Mataró convidat a participar en les jornades Biadaenllaça’t.

06/04/2024
Grup de persones profesionals que van participar a la jornades.

Judith Guillén, tècnica del laboratori i de qualitat d’Aigües de Mataró, va participar en les jornades Biadaenllaça’t, unes jornades institut-empresa organitzades pel departament de química de L’Institut Miquel Biada, en col·laboració amb la Comissió d’emprenedoria i la Comissió d’imatge d’aquest institut.

Aquestes jornades, pretenen ser un espai de trobada entre les empreses i aquesta institució educativa on es pugui fer un intercanvi d’informació i potenciar la relació directa entre el teixit empresarial i el món docent. 

A la primera part de la jornada, l’alumnat dels cicles de química van exposar al davant dels representants d’empreses del sector, com el Laboratori d’Aigües de Mataró, diferents projectes que havien realitzat en els mòduls professionals que cursen. Els projectes estaven vinculats, entre d’altres, al tractament d’aigües residuals, el control de qualitat de pinso, o la síntesi de principis actius farmacèutics. 

Posteriorment, es va fer una taula rodona on els representants de les empreses van explicar les seves experiències relacionades amb la Formació Professional, i on els alumnes van poder plantejar tots els seus dubtes i consultes al respecte. 

L’experiència va ser molt positiva per tots els participants i va servir per motivar a l’alumnat de cara a enfocar el seu futur professional.